2012 m. gegužės 4 d., penktadienis

E parduotuvės optimizavimas - potencialių klientų pritraukimas.

  E parduotuvės optimizavimas atliekamas su tikslu pritraukti kuo daugiau lankytojų, kurie gali tapti Jūsų klientais. Pagrindinis principas - e parduotuvės optimizavimas, pritaikant ją internetinės paieškos sistemoms. Taip yra todėl, nes įprasta, jog žmonės reikiamų prekių ar paslaugų ieško, tiesiog įvesdami užklausą į paieškos sistemą. Tokiu būdu, pateikiami paieškos rezultatai, o tai leidžia žmogui rinktis. Taigi, e parduotuvės optimizavimas turėtų būti atliktas tam, kad elektroninė parduotuvė sulauktų kuo daugiau lankytojų.


  E parduotuvės optimizavimas atliekamas optimizuojant kategorijas, subkategorijas, bei prekes. Optimizuojant kiekvieną iš minėtų elementų, naudojami atrinkti, išanalizuoti tiksliniai raktiniai žodžiai. Tokiu būdų, e parduotuvės optimizavimas tampa efektyvia elektroninės parduotuvės populiarinimo priemone.

3 komentarai:

  1. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Internetinės parduotuvės optimizavimo paslaugos ypač aktualios siekiant pritraukti potencialių klientų.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Optimizuoti svetainę pagal naujausius paieškos variklių standartus yra manau geriausia el parduotuvės investicija norint turėti pastovų lankytojų srautą, seo paslaugos

    AtsakytiPanaikinti